112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (2024)

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.

Geschreven door

Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.12

Brand door verstopte schoorsteen

In Nuenen is in de Willem Alexanderstraat vanavond de brandweer uitgerukt voor een woningbrand. De bewoners hadden de haard aangestoken, maar wisten niet dat de schoorsteen volledig verstopt zat met vuil en iets dat leek op een vogelnest. Hierdoor kon de rook niet naar buiten, en kwam de rook vervolgens in de woning. Op zolder ontstond een klein brandje die snel was geblust. De inzet van de hulpdiensten trok veel aandacht van buurtbewoners die massaal kwamen kijken.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (2)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (3)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (4)

21.49

Ongeluk met autoscooter

Op de Hoogstraat in Mill is vanavond een ongeluk gebeurd met een autoscooter. Het zou hierbij gaan om een voorangssfout. Een jonge man is nagekeken door ambulance personeel. Er is niemand gewond geraakt.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (5)

16.19

Neppolitie actief in Rucphen

De politie waarschuwt voor oplichters in Rucphen die zich uitgeven voor de politie. De personen vragen geld en spullen af te geven. De politie benadrukt dat zij zo nooit te werk gaan en niets af te geven. Bel bij tips met 112.

15.54

Vrouw valt tijdens rijden met Solex

Op de Estersveldlaan in Grave is vanmiddag tijdens een rit van een groep solexrijders, een vrouwelijk lid van de groep gevallen. De politie en ambulance zijn aanwezig. De vrouw wordt onderzocht door het personeel van de ambulance.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (6)

15.07

Geen intercity's tussen Dordrecht en Roosendaal

Vanwege een reparatie rijden er tussen Dordrecht en Roosendaal geen Intercity's. De NS laat weten dat de storing zeker nog tot twee uur 's nachts gaat duren. Eerder liet de vervoersmaatschappij weten dat door een seinstoring geen treinen reden tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Die problemen zouden volgens de NS rond halftwee vanmiddag zijn verholpen. Reizigers krijgen nu het advies om via Breda te gaan.

14.55

Frontale aanrijding met auto

Op de Structuurweg in Schijndel is vanmiddag een ongeluk gebeurd. Een busje en een personenauto botsten op elkaar. Het busje kwam in een droge sloot terecht. Er raakte ten minste één persoon gewond. De weg is momenteel volledig dicht. Er zijn meerdere ambulances, politieauto’s en de brandweer aanwezig en ook is er een traumahelikopter gealarmeerd. Het ongeval trok veel bekijks van omstanders.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (7)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (8)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (9)

14.34

Twee auto's botsen op elkaar

Op het kruispunt van de Zundertseweg met de Sprundelsebaan in Etten-Leur zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Ambulancepersoneel heeft een van de betrokkenen nagekeken, maar die hoefde niet meer naar het ziekenhuis. Het kruispunt is gedeeltelijk afgezet. Een bergingsbedrijf komt naar de plek van het ongeluk om de voertuigen weg te slepen.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (10)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (11)

13.34

Drie hardrijdende automobilisten raken rijbewijs kwijt

De politie hield vrijdagavond een snelheidscontrole aan de Beukenlaan in Eindhoven. Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Binnen een uur gingen zeven automobilisten op de bon die ruim boven de 100 kilometer per uur reden. Drie rijbewijzen werden ingevorderd. De hoogst gemeten snelheden waren 121, 133 en 141 kilometer per uur.

13.22

Man springt water in na aanrijding

Een man is vanmiddag, na een aanrijding, gevlucht en in het water gesprongen aan het eind van de Zeilbergsestraat in Deurne. Hij weigerde lange tijd om de plas uit te komen. Een onderhandelaar van de politie kwam naar de plas. Ook was de brandweer met een reddingsteam aanwezig om de man te redden als hij vermoeid zou raken. Uiteindelijk kwam de man het water uit in ruil voor een sigaretje van een agent.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (12)

12.17

Ongeluk op A2

De linkerrijstrook van de A2 van Maastricht richting Eindhoven werd rond het middaguur afgesloten bij knooppunt Leenderheide na een ongeluk. De afsluiting leidde rond kwart over twaalf vanmiddag tot een acht kilometer lange file vanaf de afrit Budel. De vertraging bleef beperkt tot een minuut of vijf.

11.04

Seinstoring op het spoor

Vanwege een seinstoring: rijden tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal geen treinen. De NS vreest dat de problemen niet zijn opgelost voor halftwee vanmiddag.

10.45

Brand Moerdijk onder controle

De brandweer heeft de brand in Moerdijk, die vanochtend vroeg uitbrak en die een flinke stank en veel rook veroorzaakte, onder controle. De brandweer is nog wel bezig met nablussen. Dit kan nog een tijd in beslag nemen, laat de Veiligheidsregio weten.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (13)

10.10

Gezin toegang ontzegd tot Efteling

Een gezin is gistermiddag de toegang ontzegd tot de Efteling in Kaatsheuvel. "Het gezin reed parkeerterrein op, toen de moeder bedacht dat ze de auto beter buiten het parkeerterrein hadden kunnen parkeren, langs de weg", laat een politiewoordvoerder weten.

"Toen het gezin wilde terugrijden, zagen ze daar pylonnen staan. Ze zetten er een opzij om erlangs te gaan. De parkeerwacht zag dit en sprak het gezin aan. Daarop stapten 2 dochters uit en ontstond wat duw- en trekwerk."

Lees hier meer

09.40

Lange file op A58

De rechterrijstrook van de A58 van Eindhoven richting Tilburg is vanwege wegwerkzaamheden afgesloten bij Moergestel. Dit leidde rond halfelf vanochtend tot een negen kilometer lange file, goed voor ruim veertig minuten vertraging.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (14)

09.37

Botsing auto's in Valkenswaard

Twee auto's kwamen vanochtend met elkaar in botsing op de kruising van de Kempervennendreef met de N69 in Valkenswaard. In eerste instantie werd een ambulance opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te komen. Beide auto's zijn getakeld. Een deel van de N69 werd vanwege het ongeluk tijdelijk afgesloten.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (15)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (16)

09.10

Man vernielt politieauto's

Een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats vernielde afgelopen nacht drie politieauto's in Tilburg. Hij deed dit naar eigen zeggen omdat hij aangehouden wilde worden. De man had eerder op de avond al met een steen een ruit van een gebouw aan de Spoorlaan ingegooid.

Lees hier meer

07.39

Stankoverlast bij brand Moerdijk

Bij een biomassabedrijf op het bedrijventerrein in Moerdijk staat een berg hooi in brand. Bij het blussen komt veel rook vrij, wat stankoverlast veroorzaakt. Het blussen neemt naar verwachting nog enkele uren in beslag. De rook trekt richting Klundert. Blijf uit de rook, waarschuwt de Veiligheidsregio.

Lees hier meer

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (17)

04.03

Auto met pech op A16

Een automobilist strandde afgelopen nacht op de A16 bij Prinsenbeek. De auto had pech. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dit en riep een bergingsbedrijf op om de auto daar weg te halen.

02.27

Plofkraak bij bedrijf Rosmalen

Bij een bedrijf op een bedrijventerrein in Rosmalen vond gisteravond een plofkraak plaats. De daders lieten vanaf afstand een explosief aan een draad afgaan. Hierdoor sprong een aantal ramen. Er zijn kostbare spullen meegenomen. Toen de hulpdiensten aankwamen, lagen voor het gebouw meerdere dozen. Waarschijnlijk verloren de daders deze in de haast.

Lees hier meer

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (18)

01.06

Vrachtwagen met pech op vluchtstrook

Een vrachtwagen met motorpech strandde aan het begin van de nacht op de vluchtstrook bij Zevenbergschen Hoek. Een berger werd ingeschakeld om de vrachtwagen daar weg te halen.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (19)

00.33

Motoragent onderuit op snelweg

Een motoragent ging gisteravond onderuit op de snelweg bij Eindhoven. De motoragent was onderweg naar zijn thuisbasis in Vught toen hij op de verbinding van de A50 en de A2 door nog onbekende oorzaak uit de bocht schoot. De motor kwam in de vangrail terecht. De agent viel hard en is naar een ziekenhuis gebracht.

Lees hier meer

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (20)

00.10

Auto met lekke band op A16

Een auto strandde afgelopen nacht op de A16 bij Breda met een lekke band. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dit en schakelde een bergingsbedrijf in om de auto mee te nemen.

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (21)

112-nieuws: neppolitie actief in Rucphen • botsing op een kruispunt (2024)
Top Articles
Diplomacy and Discovery - Guild Wars 2 Wiki (GW2W)
New Guild Wars 2 Expansion 'Janthir Wilds' Launches Today on Windows PC
Happel Real Estate
Jazmen00 Mega
24 Hour Car Wash Queens Ny
Grand Rental Station Vinton Va
Costco store locator - Florida
Phil Maloof Net Worth
Dbd Wesker Build
Ups Store Fax Cost
Www Craigslist Com Pueblo Co
Target Nytimes
Buhl Park Summer Concert Series 2023 Schedule
For My Derelict Favorite Novel Online
Warped Pocket Dimension
Grizzly Expiration Date 2023
Mr Seconds Geneseo Ny
Craigslist Apartments In Philly
Www.burlingtonfreepress.com Obituaries
Best Internists In Ft-Lauderdale
P1 Offshore Schedule
Kira Kener 2022
Dishonored Subreddit
Aogf Causes.benevity
Jen Chapin Gossip Bakery
Davias Grille
Goodwill Winter Springs 434
Christian Horner: Red Bull team principal to remain in role after investigation into alleged inappropriate behaviour
San Bernardino Pick A Part Inventory
Roblox Roguelike
Here's everything Apple just announced: iPhone 16, iPhone 16 Pro, Apple Watch Series 10, AirPods 4 and more
Jasminx Fansly
Joy Ride 2023 Showtimes Near Century 16 Anchorage
Dpsmypepsico
Costco Gasoline and Sam's Club Fuel Center Gas Savings - Consumer Reports
Mayank Gupta: Latest news and mentions
Ups Store Laptop Box
Minor League Baseball Leaders
New York Sports Club Carmel Hamlet Photos
The Untold Truth Of 'Counting Cars' Star - Danny Koker
Seattle Rpz
Sutter Immunization Clinic Mountain View
How Much Does Costco Gas Cost Today? Snapshot of Prices Across the U.S. | CostContessa
Smoque Break Rochester Indiana
Lesson 8 Skills Practice Solve Two-Step Inequalities Answer Key
Play Jelly Collapse Game: Free Online Colorful Tile Matching Breaker Video Game for Kids & Adults
Dumb Money Showtimes Near Cinema Cafe - Edinburgh
Pioneer Library Overdrive
Items For Sale in Le Mars, IA
Munich Bavaria Germany 15 Day Weather Forecast
Obsidian Guard's Skullsplitter
LP Vinyl Samling pop rock thrash metal trance
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5313

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.